לדלג לתוכן

שיחת קטגוריה:חלוקות מידו הק' – הבדלי גרסאות

הוספת נושא
מתוך חב"דפדיה, אנציקלופדיה חב"דית חופשית
תגובה אחרונה: 14 במרץ 2013 מאת זוננשיין בנושא שם הקטגוריה
תגובה
מ שם הקטגוריה: שכחתי לחתום
 
(4 גרסאות ביניים של 3 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 2: שורה 2:


== שם הקטגוריה ==
== שם הקטגוריה ==
 
העברתי את הדיון ל[[חב"דפדיה:אולם דיונים#קטגוריית חלוקות מידו הק'|אולם הדיונים של חב"דפדיה]].[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|שיחה]] 01:25, 14 במרץ 2013 (IST)
מן הראוי להחליף את שם הקטגוריה ל'חלוקות מיד אדמו"ר שליט"א' והדומה. [[חב"דפדיה|הפצצת המעיינות]] • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:בוא נתוועד]] •  12:11, 13 במרץ 2013 (IST)
:לעניות דתי, ראוי לתת לנושא הזה ערך בפני עצמו, בו יערך סקירה על החלוקות ושם יופיע רשימת הספרים והקונטרסים שחולקו, זכור לי שבעבר יצא קובץ כזה ע"י אחד הארגונים, אני יחפש ויתן קישור. --בברכה, '''[[משתמש:יצחק ב|יצחק]] - [[שיחת משתמש:יצחק ב|שיחת הגאולה]]''' 14:43, 13 במרץ 2013 (IST)
::ואולי בכלל עדיף ערך כולל מאשר קטגוריה? [[חב"דפדיה|הפצצת המעיינות]] • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|בוא נתוועד]] •  15:04, 13 במרץ 2013 (IST)
:::לקובץ קוראים '''מזכרת נצח''' והוא יצא לאור על ידי [[ועד תלמידי התמימים העולמי]]. לענ"ד הצעתו של שנוזל אינה לענין, מכיון שכאשר עושים ערך כולל, לא ניתן לסקור את הדברים המיוחדים שהיו בחלוקת כל קובץ. אפשר לעשות ערך כולל, שיפנה לכל הקונטרסים הפרטיים. [[שיחת משתמש:זוננשיין#ראה / ראו|ראו]] לדוגמא הערך שכתבתי [[ניגונים שנוגנו לפני הרבי]]. [[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|שיחה]] 15:53, 13 במרץ 2013 (IST)
::::לניגונים דווקא מספיק קטגוריה. את שם הקטגוריה כאן בהחלט עדי להחליף. ועדיין איני רואה צורך בסקירת חלוקת כל קובץ בפני עצמו, עדיף ערך כולל שיכלול רשימת קבצים שחולקו וציון האירועים המיוחדים. [[משתמש:ר'ובן|ר'ובן]] - [[שיחת משתמש:ר'ובן|שיחה]] 16:04, 13 במרץ 2013 (IST)
:::::עיין בערך שכתבתי, ותבין מה אני מתכוון. גם אני בעד החלפת שם הקטגוריה. בשביל זה צריך מפעיל מערכת, אבל לפני זה צריך להחליט מה השם הכי מתאים. (ואגב, זה ממש תרתי דסתרי - אם אתה מתנגד לקטגוריה, אז מדוע אתה בכלל מביע דעה בנוגע לשם שלה... {{קריצה}}). [[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|שיחה]] 18:36, 13 במרץ 2013 (IST)

גרסה אחרונה מ־01:25, 14 במרץ 2013

גם אתה מוזמן לבוא ולהצטרף ולערוך ולהשלים קטגוריה זו, חלוקות מידו הק' של כ"ק אדמו"ר שליט"א. --מוכרח שיעמדו בראש הענינים כאלו ששוללים את המנוחה, ופשיטא שאין רצים אחרי' - ממכתב כ"ק אד"ש - שיחה 07:48, 13 במרץ 2013 (IST)תגובה

שם הקטגוריה[עריכת קוד מקור]

העברתי את הדיון לאולם הדיונים של חב"דפדיה.זוננשיין - שיחה 01:25, 14 במרץ 2013 (IST)תגובה