לדלג לתוכן

שיחת חב"דפדיה:פיתוח – הבדלי גרסאות

הוספת נושא
מתוך חב"דפדיה, אנציקלופדיה חב"דית חופשית
תגובה אחרונה: 26 באוקטובר 2025 מאת יוסף בן מלמד בנושא הרחבה: כלי דיון לדפי שיחה
שיע.ק (שיחה | תרומות)
 
(507 גרסאות ביניים של 50 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 1: שורה 1:
__NEWSECTIONLINK__
__NEWSECTIONLINK__
<noinclude>[[קטגוריה:חב"דפדיה - תחזוקה]]</noinclude>
דף זה מרכז בעיות והצעות שונות לפיתוח התשתית הטכנולוגית של חב"דפדיה, כפי שעלו בדפי שיחה שונים. בבוא העת יועברו הצעות אלה למפתחי חב"דפדיה. הצעות שהועברו או טופלו ניתן למצוא בארכיונים.
דף זה מרכז בעיות והצעות שונות לפיתוח התשתית הטכנולוגית של חב"דפדיה, כפי שעלו בדפי שיחה שונים. בבוא העת יועברו הצעות אלה למפתחי חב"דפדיה. הצעות שהועברו או טופלו ניתן למצוא בארכיונים.
{{ארכיון שיחת פיתוח}}


{{ארכיון|מספר ארכיון= [[שיחת חב"דפדיה:פיתוח התשתית/ארכיון 1|1]] • [[שיחת חב"דפדיה:פיתוח התשתית/ארכיון 2|2]]}}
== מרחבים חדשים ==
כדאי להקים 2 מרחבים חדשים: א. מרחב פירושונים כמו שהוזכר למעלה (דהיינו "פירושונים:פלוני" במקום "פלוני (פירושונים)". - מכיל 500 דפים ולכן אם יבוצע יהיה צריך להרחיב בכמה חודשים את מיזם הערך ה-10,000. ב. מרחב מילון חסידי - מכיל 12 דפים ע"ע אבל חשוב. אשמח לתגובות {{חב"דפדים פעילים}} ♦ נכתב על ידי [[משתמש:חב"דפדי פעיל|'''חב"דפדי פעיל''']] ([[שיחת משתמש:חב"דפדי פעיל|שיחה]]) • '''[[יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד|<span style="color: {{#בחר:שחור|שחור=black|אדום=red|כתום=orange|צהוב=yellow|ירוק=green|חום=brown|אפור=Gray|כחול=blue|סגול=purple|#ברירת מחדל=}};">יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד</span>]]''' • בשעה 11:32, י"ג בתמוז, ה'תשפ"ג ''<font size="1">(2 ביולי למניינם)</font>'', [[בשורת הגאולה|ימות המשיח]]
:{{א|חב"דפדי פעיל| }} כמות הערכים תרד פלאים, אבל אני בעד!!. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]]  ~ <font size="3"><span style="color:#0000FF;"> [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</span></font>  ~ <font size="2">(11:47, י"ג בתמוז, ה'תשפ"ג)</font>.
::{{א|חב"דפדי פעיל}} הוספת מרחב שם הינה פעולה קלה ופשוטה מאוד (יצרתי מרחב שם של פירושונים באתר ויקי אחר). צריך את {{מפעילי מערכת}}. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]]  ~ <font size="3"><span style="color:#0000FF;"> [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</span></font>  ~ <font size="2">(15:46, י"ג בתמוז, ה'תשפ"ג)</font>.
:::התקנת מרחב חדש דורשת מתכנת. אתה הוספת באתר שכבר מותקנים בו המרחבים ולהוסיף אותם זה נתון לבחירתך. לפועל, משהו בסגנון של מרחב חדש לפירושונים כבר קיים בדף הפיתוח תחת הכותרת הרחבות. ● [[User:חלוקת קונטרסים|<font face="Guttman yad-brush" size="2.5">חלוקת קונטרסים</font>]] • [[שיחת משתמש:חלוקת קונטרסים|שיחה]] • [[יחי|יחי המלך המשיח]] • י"ג בתמוז ה'תשפ"ג • 18:03, 2 ביולי 2023 (UTC)
::::{{א|חלוקת קונטרסים}} אין את האפשרות בניהול מרחבי השם?. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]]  ~ <font size="3"><span style="color:#0000FF;"> [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</span></font>  ~ <font size="2">(18:11, י"ג בתמוז, ה'תשפ"ג)</font>.
:::::אין דף כזה באתר. זה דף שנוצר כאשר מתקינים את ההרחבה הזו ● [[User:חלוקת קונטרסים|<font face="Guttman yad-brush" size="2.5">חלוקת קונטרסים</font>]] • [[שיחת משתמש:חלוקת קונטרסים|שיחה]] • [[יחי|יחי המלך המשיח]] • י"ג בתמוז ה'תשפ"ג • 18:15, 2 ביולי 2023 (UTC)
::::::מעניין למה בויקיפדיה הם לא עושים מרחב שם נפרד לפירושונים? [[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] י"ג בתמוז ה'תשפ"ג 18:18, 2 ביולי 2023 (UTC)
:::::::גם שם היו על זה הרבה דיונים אבל גם אלו שלא רצו לשנות זה היה משיקולים צדדיים (כמות ערכים, כמות עריכות - יש שם תחרות וכו', להשאיר את המוכר), אצלינו אין סיבה שלא נוסיף מרחב או עכ"פ שיהיה אפשר להוציא את הפירושונים מ'ערך אקראי', לעשות בהם חיפושים וכד' ע"י התקנת ההרחבה שמופיעה בדף הפיתוח ● [[User:חלוקת קונטרסים|<font face="Guttman yad-brush" size="2.5">חלוקת קונטרסים</font>]] • [[שיחת משתמש:חלוקת קונטרסים|שיחה]] • [[יחי|יחי המלך המשיח]] • י"ג בתמוז ה'תשפ"ג • 18:25, 2 ביולי 2023 (UTC)
::::::::בנוסף לזה שאצלנו כמות דפי הפירושונים מועטה לעומת ויקיפדיה (500 בלבד). כך שזה לא יזיק כמעט לכמות הערכים וגם לכמות עריכות (ממוצע עריכה לדף פירושונים הוא 2 לכל היותר) ♦ נכתב על ידי [[משתמש:חב"דפדי פעיל|'''חב"דפדי פעיל''']] ([[שיחת משתמש:חב"דפדי פעיל|שיחה]]) • '''[[יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד|<span style="color: {{#בחר:שחור|שחור=black|אדום=red|כתום=orange|צהוב=yellow|ירוק=green|חום=brown|אפור=Gray|כחול=blue|סגול=purple|#ברירת מחדל=}};">יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד</span>]]''' • בשעה 20:35, י"ג בתמוז, ה'תשפ"ג ''<font size="1">(2 ביולי למניינם)</font>'', [[בשורת הגאולה|ימות המשיח]]
:::::::::{{א|חב"דפדי פעיל| }}{{א|שיע.ק| }}{{א|חלוקת קונטרסים| }} גם הפניות לערכים נחשבות לערך, כאלה יש ה-מ-ו-ן. יש דרך ליצור מרחב חדש להפניות?. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]]  ~ <font size="3"><span style="color:#0000FF;"> [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</span></font>  ~ <font size="2">(21:38, י"ד בתמוז, ה'תשפ"ג)</font>.
::::::::::הפניה תקינה לא נחשבת לערך ● [[User:חלוקת קונטרסים|<font face="Guttman yad-brush" size="2.5">חלוקת קונטרסים</font>]] • [[שיחת משתמש:חלוקת קונטרסים|שיחה]] • [[יחי|יחי המלך המשיח]] • י"ד בתמוז ה'תשפ"ג • 21:41, 3 ביולי 2023 (UTC)
:::::::::::{{א|חלוקת קונטרסים}} {{לייק}}. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]]  ~ <font size="3"><span style="color:#0000FF;"> [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</span></font>  ~ <font size="2">(21:46, י"ד בתמוז, ה'תשפ"ג)</font>.
::::::::::::חלוקת, הבנתי והשתכנעתי, תודה.[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] י"ז בתמוז ה'תשפ"ג 21:37, 6 ביולי 2023 (UTC)
:::::::::::::מבלי להוריד ח"ו ברמה של חב"דפדיה, בויקיפדיה חלק מהדפי פירושונים ארוכים יותר מהערכים... כך שאפשר להבין את אלו שלא היו מרוצים מהרחקת המרחב ב'ערך אקראי'. אגב {{א|שיע.ק}}, אם תוכל להוסיף בפסקת הרחבות אפשרות למשתמשים לסגור הודעה בראש הדף (https://www.mediawiki.org/wiki/Extension:DismissableSiteNotice) תודה! ● [[User:חלוקת קונטרסים|<font face="Guttman yad-brush" size="2.5">חלוקת קונטרסים</font>]] • [[שיחת משתמש:חלוקת קונטרסים|שיחה]] • [[יחי|יחי המלך המשיח]] • כ"ט בתמוז ה'תשפ"ג • 15:26, 18 ביולי 2023 (UTC)
:כמדומני שהעניין של הפירושנים נפתר כעת, לאחר התקנת ההרחבה Disambiguator. האם מישהו נתקל בדף פירושונים ב'ערך אקראי'? [[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] ט' באב ה'תשפ"ד 16:16, 13 באוגוסט 2024 (IDT)
::{{א|חלוקת קונטרסים}} {{א|יוסף בן מלמד}} האם לדעתכם עדיין צריך להקים מרחב חדש? [[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] כ' בניסן ה'תשפ"ה 14:42, 18 באפריל 2025 (IDT)
:::אם זה לא יוצא בערך אקראי אז לדעתי אין צורך כרגע בעוד מרחב. אם יש - נכון להרגע - 763 דפי פירושונים, זה אומר שאחת ל-15 פעם צריך לצאת בממוצע דף פירושונים ולא יוצא... ● [[User:חלוקת קונטרסים|<font face="Guttman yad-brush" size="2.5">חלוקת קונטרסים</font>]] • [[שיחת משתמש:חלוקת קונטרסים|שיחה]] • [[יחי|יחי המלך המשיח]] • כ"א בניסן ה'תשפ"ה • 22:10, 19 באפריל 2025 (IDT)
::::חוזר בי ממה שכתבתי למעלה, מהסיבה שעוד מרחב קצת יסבך את העורכים כאשר אין סיבה טובה לפתוח אותו במצב העכשווי. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (01:49, כ"ז בניסן, ה'תשפ"ה)


==באג ברשימת הפניות כפולות או לא תקינות==
ישנו באג ברשימת הפניות כפולות או לא תקינות המציג 14 הפניות שאינן כפולות ככפולות ו-6 הפניות בלתי קיימות כלא תקינות. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(17:13, כ"ה באייר, ה'תשפ"ד)</font>


==באג בהעלאת תמונות==


== רווח לפני המפתח ==
לא ניתן להעלות תמונות, למרות היותן בעלי סיומות מתאימות (jpg jpeg), אזהרה בלתי־ידועה: "{"upload":{"result":"Warning","warnings":{"filetype-unwanted-type":["jpg",{"list":{"0":"svg","1":"pdf","2":"mp3","3":"mpeg","4":"ogg","5":"ogv","6":"oga","7":"flac","8":"opus","9":"wav","10":"webm","11":"mp4","13":"midi","14":"mid","15":"mpg"},"type":"comma"},15]},"filekey":"1bp3ti40dpgk.9z6qji.5759.jpg","sessionkey":"1bp3ti40dpgk.9z6qji.5759.jpg"}}".. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (01:31, ח' בניסן, ה'תשפ"ה)
כדאי להגדיל את הרווח בין הפסקא העליונה לתיבת תוכן הענינים. כרגע זה צמוד מידי ומגעיל בעין (אני ושנוזל עושים ב' אנטרים, אבל זה סתם מציק, ואין לנו כח לעבור על 5000 ערכים...).  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  י"ב בתמוז ה'תשע"ג  •  00:04, 20 ביוני 2013 (UTC)
::{{א|יוסף בן מלמד}}, האם הבאג עדיין קיים? [[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] י"ט בניסן ה'תשפ"ה 23:49, 17 באפריל 2025 (IDT)
:נראה לי שלא צריך להעמיס עליו דברים שיכולים לקחת זמן רב, והשיפור מזערי. זה דבר שמתבצע ידנית בקלות. אין צורך לעבור על כל הערכים, אבל ב'על הדרך' זה אפשרי. • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • י"ב בתמוז ה'תשע"ג 02:39, 20 ביוני 2013 (UTC)
:::אכן. {{שכח|מענדל סופר}}
::לכאורה מי שיודע לקרוא את התוכנה של ויקיפדיה ומתמצא בה, זה לוקח לו שניה, וזה דוקא כן משנה הרבה מאוד. לענ"ד.   •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  י"ב בתמוז ה'תשע"ג  •  02:57, 20 ביוני 2013 (UTC)
::::לא נתקלתי בזה, מי שנתקל בבעיה, בבקשה לשלוח לי במייל את התמונה הבעייתית. גוט מועד. [[משתמש:שיע.ק|שיע]] [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] כ' בניסן ה'תשפ"ה 14:40, 18 באפריל 2025 (IDT)
:::אני לא מסכים עם הבקשה הזו. לא רואה במצב הנוכחי כיעור, וכמובן הטענה הניצחית: בויקיפדיה הרווח הוא כמו אצלנו. --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] כ"ד בתמוז ה'תשע"ג 10:45, 2 ביולי 2013 (UTC)
:::::ככל הנראה התקלה תוקנה. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (23:57, כ"ג בניסן, ה'תשפ"ה)
::::לדעתך זה שזה צמוד זה יפה?  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  כ"ד בתמוז ה'תשע"ג  •  14:08, 2 ביולי 2013 (UTC)
:::::אני גם לא רואה צורך בה. בויקיפדיה יש כאלה ויש אחרת. אני חושב שאי אפשר לקבוע בזה מסמרות. ערכים ארוכים זה יפה כשיש רווח וערכים קצרים יפה יותר בלי רווח. תשאל מה הקשר, לא יודע. עניין של טעם. • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] כ"ד בתמוז ה'תשע"ג 23:33, 2 ביולי 2013 (UTC)


== תיבת החיפוש ==
==באג סטטיסטיקות==
להעביר את תיבת החיפוש לצד השמאלי העליון (כמו ויקיפדיה וויקישיבה).   •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  י"ב בתמוז ה'תשע"ג  •  00:04, 20 ביוני 2013 (UTC)
[[מיוחד:סטטיסטיקות]] לא עובד. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (01:35, כ"ג בניסן, ה'תשפ"ה)


== בוט החלפות ==
==באג העדפות==
בוט החלפות - מאוד מאוד חשוב. הוחלט כברק בעבר למחוק את כל ה"שליט"א" למשל, הן מסתם אנשים ואפילו מהרבי (למעט בערך על הרבי שליט"א עצמו). --'''[[משתמש:שלום|שָׁלוֹם]] - [[שיחת משתמש:שלום|יְהוּדִים מְשׂוֹחֲחִים]]''' ו' בתמוז ה'תשע"ג, למניינם 17:31, 14 ביוני 2013 (UTC)
[[מיוחד:העדפות]] לא עובד. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (01:35, כבניסן, ה'תשפ"ה)
:בוט החלפות הוא לא בוט אחד. צריך בוט אחר לכל החלפה שאתה רוצה. בוט החלפות לשליט"א לא שייך, כיוון שהוא לא יכול להבדיל בין ערכים. • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • ו' בתמוז ה'תשע"ג 18:59, 14 ביוני 2013 (UTC)
:{{א|יוסף בן מלמד}}, אצלי עובד גם הסטטיסטיקות, אולי זה היה תקלה זמנית? [[משתמש:שיע.ק|שיע]] [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] כ"ג בניסן ה'תשפ"ה 23:00, 21 באפריל 2025 (IDT)
::אז נכון, נתקן ידנית ב5000 ערכים, מכיון שאם נחליף בכולם אז בערך אחד נצטרך להוסיף ידנית. לזה כוונתך? --'''[[משתמש:שלום|שָׁלוֹם]] - [[שיחת משתמש:שלום|יְהוּדִים מְשׂוֹחֲחִים]]''' ו' בתמוז ה'תשע"ג, למניינם 19:01, 14 ביוני 2013 (UTC)
::העדפות וגם סטטיסטיקות עובד כעת. וואו גם מספר צפיות בערכים עובד, כל הכבוד לנוגעים בדבר!. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (23:52, כ"ג בניסן, ה'תשפ"ה)
:::לא יודע אם ה'שליט"א' צריך כל כך להציק לנו. • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • ו' בתמוז ה'תשע"ג 19:14, 14 ביוני 2013 (UTC)
::::אני לא מבין מה הבעיה, אפשר להעתיק מראש את הערכים שרוצים שיישארו עם שליט"א למסמכי טקסט, ואחרי שהבוט יעבור להכניס אותם מחדש. או לחילופין לשחזר גירסא. אני מצדיק את שלום.  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  ו' בתמוז ה'תשע"ג  •  19:31, 14 ביוני 2013 (UTC)
:::::קיבלתי. [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • ו' בתמוז ה'תשע"ג 19:32, 14 ביוני 2013 (UTC)
::::::רגע, אבל זה לא הבוט היחיד שצריך, ויתירה מזו, הוא לא הבוט הכי חשוב ונצרך. קודם כל צריך לחשוב על הבוטים הנצרכים באמת שיחסכו לשנוזל את כל העבודה העיקרית על עץ הקטגוריות, ועוד כגון דא.  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  ו' בתמוז ה'תשע"ג  •  20:01, 14 ביוני 2013 (UTC)


=== בוט החלפות 'חסידי' ===
== הוספת דף מיוחד ==
בהתאם ל[[שיחת משתמש:שנוזל/עץ קטגוריות#חסידים מתקופת אדמו"ר|החלטה]] (?) 'בוט החלפות' מ'חסידים מתקופת אדמו"ר' ל'חסידי אדמו"ר' • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • ו' בתמוז ה'תשע"ג 18:59, 14 ביוני 2013 (UTC)
הוספת דף מיוחד:שליחת הודעה המונית לצורך פתיחת רשימות תפוצה [https://www.mediawiki.org/wiki/Extension:MassMessage במדיה ויקי].  בברכה. [[משתמש:מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 17:23, 23 באפריל 2025 (IDT)
{{א|מ. רובין}} אשמח לדוגמאות למה זה יועיל.... והאם זה לא יהיה פתח לניצול לרעה ולספאם. בויקיפדיה זה מותקן? [[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] כ"ז בתמוז ה'תשפ"ה 19:34, 23 ביולי 2025 (IDT)
:בויקיפדיה זה מותקן. ראיתי שאתה מקבל מזה הודעות בדף שיחה לגבי ה'טילדה הרביעית'. [[משתמש:מ. רובין|מ. רובין]] <small>({{#שווה:|כן|[[שיחת משתמש:מ. רובין|ש]]<nowiki>|</nowiki>[[מיוחד:תרומות/מ. רובין|ת]]|[[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] <nowiki>|</nowiki> [[מיוחד:תרומות/מ. רובין|תרומות]]}})</small> 23:35, 23 ביולי 2025 (IDT)
::ומה יהיה השימוש של זה אצלנו? [[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] ט' באלול ה'תשפ"ה 17:41, 2 בספטמבר 2025 (IDT)
:::שליחת העלון של חב"דפדיה ועדכונים מהנעשה באתר, אם אני מבין נכון . . בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (18:19, ט' באלול, ה'תשפ"ה) 18:19, 2 בספטמבר 2025 (IDT)
::::אכן. [[משתמש:מ. רובין|מ. רובין]] <small class="plainlinks">([[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] | [[מיוחד:תרומות/מ.רובין|תרומות]])</small> 10:50, 4 בספטמבר 2025 (IDT)


=== בוט שנים ===
==תקלה באתר הנייד==
בוט שנים. (מעביר את כל המידע שיש בערכי התאריכים - לתוך ערכי השנים. (נדרשת אחידות מוחלטת בערכי התאריכים. דבר זה ידרוש מאיתנו עבודה מקדימה). [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • ו' בתמוז ה'תשע"ג 19:16, 14 ביוני 2013 (UTC)
באתר הנייד הפסקאות לא נפתחות (לפחות אצלי) עם אפשר לטפל בבקשה. [[משתמש:מנחם מענדל רושקניקוב|מנחם מענדל רושקניקוב]] - [[שיחת משתמש:מנחם מענדל רושקניקוב|שיחה]], 00:21, י' בסיוון, ה'תשפ"ה 00:21, 6 ביוני 2025 (IDT)
:גם לי זה ככה. [[משתמש:חב&#34;דפדי גאולתי|חב&#34;דפדי גאולתי]] - [[שיחת משתמש:חב&#34;דפדי גאולתי|שיחה]], 15:58, י' בסיוון, ה'תשפ"ה 15:58, 6 ביוני 2025 (IDT)
::טופל. תודה. [[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] י"ט בסיוון ה'תשפ"ה 15:22, 15 ביוני 2025 (IDT)


=== ערכי השנים ===
== הרחבה: כלי דיון לדפי שיחה ==
ערכי השנים, החלפתם לערכים עם האות ה'. --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] ז' בתמוז ה'תשע"ג 19:23, 15 ביוני 2013 (UTC)


=== הסרת שליט"א ===
ל{{א|שיע.ק}} שלום!, יצא לי לשחק בזמן האחרון עם ההרחבה [https://www.mediawiki.org/wiki/Extension:DiscussionTools DiscussionTools], ואני ממליץ בחום להתקין אותה באתר. זו תוספת רשמית של מדיה־ויקי, שבעצם מביאה לדפי השיחה סוג של "עריכה ויזואלית". מוסיפה כפתור "השב" ליד כל תגובה ומציגה את השיחות בצורה נוחה לקריאה, ותומכת גם בשליחת התראות למשתמשים שענו להם (מכיר את זה שאחרי שבוע אתה מגלה שמישהו ענה לך באיזה דף שיחה אבל לא תייג אותך ולכן לא שמת לב לזה עד עכשיו? זה כבר לא מהווה בעיה). זה משדרג את השימוש בדפי שיחה בצורה משמעותית, במיוחד עבור משתמשים מתחילים. בקיצור – שדרוג קטן שנותן חוויית שימוש הרבה יותר נוחה לכלל המשתמשים. ממליץ מאוד לשקול את זה.--~ [[משתמש:חיים כ| חיים כ]] ~ - [[שיחת משתמש:חיים כ|<span style="color:#40E0D0;">שיחה</span>]] - [[יחי| יחי המלך המשיח!]] י"ח בתמוז   12:09, 14 ביולי 2025 (IDT)
הסרת שליט"א מכל הערכים מלבד התחלת הערך על הרבי. --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] ז' בתמוז ה'תשע"ג 19:23, 15 ביוני 2013 (UTC)


=== תווים שבטעות מקורם ===
שכחתי לכתוב את הדבר המרכזי - עם ההרחבה הזו לא צריך לחתום!!! --~ [[משתמש:חיים כ| חיים כ]] ~ - [[שיחת משתמש:חיים כ|<span style="color:#40E0D0;">שיחה</span>]] - [[יחי| יחי המלך המשיח!]] י"ח בתמוז  12:24, 14 ביולי 2025 (IDT)
החלפת תווים אנגליים ומשונים שמפריעים גם למראה אחיד של חב"דפדיה גם לחיפוש, וגם ליצירת קישורים אדומים רבים. '''החלפת כל ה” ל" וכל ה’ ל' בהקדם האפשרי'''.  • '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]''' •  ט"ו בתמוז ה'תשע"ג  •  14:23, 23 ביוני 2013 (UTC)
:גם אני אתמול חשבתי על זה. [[משתמש:מ. רובין|מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 14:36, 14 ביולי 2025 (IDT)
::{{א|מ. רובין}} יצא לך להשתמש בהרחבה הזו? --~ [[משתמש:חיים כ| חיים כ]] ~ - [[שיחת משתמש:חיים כ|<span style="color:#40E0D0;">שיחה</span>]] - [[יחי| יחי המלך המשיח!]] י"ח בתמוז  14:40, 14 ביולי 2025 (IDT)
:::כן, המכלול ובעוד הרבה אתרים. [[משתמש:מ. רובין|מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 14:41, 14 ביולי 2025 (IDT)
::::יש אתר שזה מופעל בו כברירת מחדל? או שזה משהו שכל משתמש צריך לבחור להפעיל באופן אקטיבי? [[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] י"ט בתמוז ה'תשפ"ה 15:58, 15 ביולי 2025 (IDT)
:::::זה נראה הרחבה לא גאדג'ט ולכן זה ברירת מחדל. [[משתמש:מ. רובין|מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 16:21, 15 ביולי 2025 (IDT)
::::::במכלול זה מופעל כברירת מחדל, זוהי הרחבה רשמית ולא גדג'ט. ההתקנה של זה אמורה להיות די קלה (יחסית). פשוט להיכנס לתיקיית ההרחבות בשרת ולהוריד את זה מGIT (אם מותקן, אם לא אפשר גם ישירות), ואז להוסיף שורה בקובץ ההגדרות הראשי (LocalSettings.php). --~ [[משתמש:חיים כ| חיים כ]] ~ - [[שיחת משתמש:חיים כ|<span style="color:#40E0D0;">שיחה</span>]] - [[יחי| יחי המלך המשיח!]] י"ט בתמוז  16:25, 15 ביולי 2025 (IDT)
:::::::[[משתמש:שיע.ק|שיע]] אני מתנצל שאני חופר, אבל מה הוחלט? להוסיף את זה ל[[חב"דפדיה:פיתוח|רשימת הפיתוח]] או לא? אולי גם באותו הזדמנות להוסיף את העיצוב ברירת מחדל לוקטור 2022?--~ [[משתמש:חיים כ| חיים כ]] ~ - [[שיחת משתמש:חיים כ|<span style="color:#40E0D0;">שיחה</span>]] - [[יחי| יחי המלך המשיח!]] כ"ב בתמוז  14:00, 18 ביולי 2025 (IDT)
::::::::ביקשתי מהמתכנת להוסיף את זה. [[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] כ"ב בתמוז ה'תשפ"ה 14:08, 18 ביולי 2025 (IDT)
:::::::::ישר כח גדול! --~ [[משתמש:חיים כ| חיים כ]] ~ - [[שיחת משתמש:חיים כ|<span style="color:#40E0D0;">שיחה</span>]] - [[יחי| יחי המלך המשיח!]] כ"ב בתמוז  19:28, 18 ביולי 2025 (IDT)
::::::::::ייש"כ גדול. יש אפשרות לשנות בהעדפות אישיות למראה הקודם? פשוט נראה לי קצת מוזר ממה שהתרגלתי.. בברכה, [[משתמש:מענדל סופר|מענדל סופר]] • [[שיחת משתמש:מענדל סופר|ספר וסיפור]] 21:15, 19 ביולי 2025 (IDT)
:::::::::::{{א|מענדל סופר}} תלך ל'''העדפות: מראה''' ותשנה שם ל'''וקטור ישן''', באופן אישי אני גם משתמש בעיצוב הישן מפני שהוא יותר קל לעריכה.--~ [[משתמש:חיים כ| חיים כ]] ~ - [[שיחת משתמש:חיים כ|<span style="color:#40E0D0;">שיחה</span>]] - [[יחי| יחי המלך המשיח!]] כ"ג בתמוז   21:43, 19 ביולי 2025 (IDT)
לגבי ההרחבה, המתכנת ניסה ולא הצליח להוסיף אותה לעברית (בינתיים היא רק באנגלית). [[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] כ"ז בתמוז ה'תשפ"ה 19:32, 23 ביולי 2025 (IDT)
{{שכוייח}}. {{בוצע}}, ישר כוח גדול לכל העוסקים במלאכה! ~[[משתמש:חיים כ| חיים כ]] ~ - [[שיחת משתמש:חיים כ|<span style="color:#40E0D0;">שיחה</span>]] - [[יחי|יחי המלך המשיח!]] ו' באב 12:49, 31 ביולי 2025 (IDT)
:זה נראה שההרחבה לא עובדת על תגובות שהם עם חתימה עם תאריך עברי בלבד, מתייג את {{א|שיע.ק}}--~[[משתמש:חיים כ| חיים כ]] ~ - [[שיחת משתמש:חיים כ|<span style="color:#40E0D0;">שיחה</span>]] - [[יחי|יחי המלך המשיח!]] ו' באב 12:54, 31 ביולי 2025 (IDT)
::מה הכוונה? תוכל לתת צילום מסך או דוגמה? [[משתמש:שיע.ק|שיע]] [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] ט' באב ה'תשפ"ה 15:53, 3 באוגוסט 2025 (IDT)
:::תגלול למעלה לפסקה הראשונה בעמוד, כל מי שחתם רק עם תאריך עברי לא עובד אצלו ההרחבה, וכל מי שחתם גם עם תאריך לועזי כן יש לו כפתור '''תגובה'''. ~[[משתמש:חיים כ| חיים כ]] ~ - [[שיחת משתמש:חיים כ|<span style="color:#40E0D0;">שיחה</span>]] - [[יחי|יחי המלך המשיח!]] ט' באב 19:17, 3 באוגוסט 2025 (IDT)
::::א. ישר כח שיע על התקנת ההרחבה. ב. עובד גם לבעלי תאריך עברי. ג. {{א|שיע.ק}}: בכל פעם שמושארת הודעה בדף שיחתי התחלת דף השיחה משתכפל באופן אוטומטי, יש לך מושג ממה נובע הבאג? . בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (19:17, ז' באלול, ה'תשפ"ה) 19:17, 31 באוגוסט 2025 (IDT)
:::::@[[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] אולי תנסה לקצר את הפתיח לתוך דף אחר לדוגמא: [[משתמש:יוסף בן מלמד/שיחה]]. [[משתמש:מ. רובין|מ. רובין]] <small class="plainlinks">([[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] | [[מיוחד:תרומות/מ.רובין|תרומות]])</small> 22:39, 4 באוקטובר 2025 (IDT)
::::::@[[משתמש:מ. רובין|מ. רובין]] הבעייה היא שכך אין דפי תגובה (שזה למרבה האבסורד מה שגרם לתקלה) . בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (21:41, ד' בחשוון, ה'תשפ"ו) 21:41, 26 באוקטובר 2025 (IST)


 
==עריכת דף שלם==
== אשף תבניות ==
לא תמיד עורך את כל הדף, לכאורה אולי רק בתצוגת מינרווה נויה / מכשיר נייד. אגב, לא ניתן להחליף בין תצוגת מחשב לתצוגת מכשירים ניידים בעיצוב הנ"ל. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (03:18, י"א באב, ה'תשפ"ה)
אשף תבניות. (בשתי מלים, כשמכניסים תבנית לערך, היא נכנסת כמו שהיא. כדי ליצור תבנית שניתנת לעריכה שונה מערך אחד לשני צריך את 'אשף התבניות' שנותן עריכה של התבנית בדף הערך). --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] ו' בתמוז ה'תשע"ג 10:57, 14 ביוני 2013 (UTC)
:'''חשוב ביותר:''' השלמת חיפוש אוטומטית. זה יקפיץ עשרות מונים את כל נוחות השימוש בחב"דפדיה.  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  ו' בתמוז ה'תשע"ג  •  19:25, 14 ביוני 2013 (UTC)
 
== גלריית תמונות מוסתרות ==
גלריות תמונות מוסתרות, ותבניות טקסט מוסתרות. נצרך במאוד לשיפור המראה הכללי של חב"דפדיה.  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  ו' בתמוז ה'תשע"ג  •  19:35, 14 ביוני 2013 (UTC)
:קצת פחות נצרך:הוספת סרטוני וידאו וקבצי אודיו.  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  ו' בתמוז ה'תשע"ג  •  19:35, 14 ביוני 2013 (UTC)
::בהמשך להנ"ל, האפשרות להעלאת כל פורמטי התמונות כולל וקטורי כבויקיפדיה, כך שלא נצטרך להמיר תמונות המועתקות משם...  (כמובן תוך מתן קרדיט) --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] ט' בתמוז ה'תשע"ג 14:30, 17 ביוני 2013 (UTC)
 
== הצגת הערות שוליים ==
הצגת הערות שוליים בעת קריאת הערך כאשר מרחפים על ההערה עם העכבר.  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  ח' בתמוז ה'תשע"ג  •  03:10, 16 ביוני 2013 (UTC)
:זה גאדג'אט. ליתר בהירות תראה בפסקה [[#גאדג'אטים אישיים]] בהערה שלי שם. • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • כ"ד בתמוז ה'תשע"ג 05:38, 2 ביולי 2013 (UTC)
::ג'אדג'דט או לא, צריך לדאוג שזה יעבוד כאן...  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  כ"ד בתמוז ה'תשע"ג  •
:::תראה שם מה צריך בשביל שזה יעבוד.. • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • כ"ד בתמוז ה'תשע"ג 23:28, 2 ביולי 2013 (UTC)
 
== תמונות מקושרות ==
*הפעלת תוכנת העריכה עבור האופציה (והפעלת האופציה עצמה כמובן): ImageMap. למי שלא יודע במה מדובר, תוכלו לראות בויקיפדיה '''תבנית:מפת תמונה'''. תבנית נפלאה, '''חובה בחב"דפדיה!''' • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • י"ב בתמוז ה'תשע"ג 02:11, 20 ביוני 2013 (UTC)
::כרגע עולה לי רעיון (שאותו יבין רק מי שקרא מה היא התבנית הזו, ואיך עובדת), לפתוח משתמש פקטיבי בויקיפדיה לצורך זה - כך שנעלה שם את הקבצים, נפעיל את התוכנה ונעתיק את הקוד ויקי אלינו. השאלה אם זה יעבוד (אם האופציה הזו בכלל עובדת אצלנו, נראה לי שלא), ומי מוכן להעלות קבצים לויקיפדיה ולחטוף בדף השיחה בלי סוף הערות. • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • י"ב בתמוז ה'תשע"ג 02:11, 20 ביוני 2013 (UTC)
 
== תבניות ניווט ==
'''תבניות ניווט''', שכל תבנית שאני יעתיק מויקיפדיה יעבוד בצורה מלאה כאן--בברכה, '''[[משתמש:יצחק ב|יצחק]] - [[שיחת משתמש:יצחק ב|שיחת הגאולה]]''' 03:23, 24 ביוני 2013 (UTC)
::איזו תבנית ניווט למשל לא הצלחת להפעיל כאן? • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • ט"ז בתמוז ה'תשע"ג 23:44, 24 ביוני 2013 (UTC)
:::תבנית יהדות--בברכה, '''[[משתמש:יצחק ב|יצחק]] - [[שיחת משתמש:יצחק ב|שיחת הגאולה]]''' 17:20, 25 ביוני 2013 (UTC)
::::בתהליך הלמידה שלי על אתרי הויקי, כנראה שאוכל למצוא פיתרון (באמצעות טבלאות ביצירה עצמית). • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • כ"ד בתמוז ה'תשע"ג 05:16, 2 ביולי 2013 (UTC)
 
 
[[קטגוריה:חב"דפדיה תחזוקה]]
 
== סמל חב"דפדיה ==
תיקון הסמל של חב"דפדיה בעמוד הראשי (הסמל חתוך) --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] ו' בתמוז ה'תשע"ג 10:57, 14 ביוני 2013 (UTC)
:אולי, להחליף את ברירת המחדל של התצוגה ל'וקטורי' (בהעדפות שלי).  --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] ט' באב ה'תשע"ג 15:00, 16 ביולי 2013 (UTC)
 
== תיבות הניווט והפורטלים נפלו!!! ==
החזרת התיבות הקופצות ב[[תבנית:דף ארכיון]] ובערך [[טיסה לרבי]].  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  ו' בתמוז ה'תשע"ג  •  20:05, 14 ביוני 2013 (UTC)
:הייתי שם את זה בעדיפות עליונה. • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • ח' בתמוז ה'תשע"ג 14:56, 16 ביוני 2013 (UTC)
::נפל בעוד דף: [[משתמש:שנוזל/עמוד ראשי]]. • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • כ"ז בתמוז ה'תשע"ג 07:40, 5 ביולי 2013 (UTC)
:::'''זה לא נורמלי!''' גם בדפים הבאים: [[תבנית:תמונה מומלצת (הרבי)/חודש]] ו-[[חב"דפדיה:תמונה מומלצת/המלצות קודמות/תמוז תשע"ג]], ו-[[חב"דפדיה:תמונה מומלצת/המלצות קודמות/מנחם אב תשע"ג]] '''{{כתב גדול|הצילו!!!!}}''' • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • כ"ז בתמוז ה'תשע"ג 07:43, 5 ביולי 2013 (UTC)
::::את שתי הדפים האחרונים מחקתי מסיבות צדדיות. אבל זה לא נורמלי. • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • כ"ז בתמוז ה'תשע"ג 08:35, 5 ביולי 2013 (UTC)
 
== האימייל המודיע על שינויים ==
לשנות את האימייל שמודיע על הודעה בדף השיחה כך שיהיה קצר יותר. --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] ו' בתמוז ה'תשע"ג 10:57, 14 ביוני 2013 (UTC)
:כוונתך לקישורים טובים, ולא סתם כתובת אין סופית? • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • י"ג בתמוז ה'תשע"ג 01:24, 21 ביוני 2013 (UTC)
::אולי אפשר לעשות כך שהקישורים יהיו קצרים יותר. לדוגמה: להצגת השינויים שנעשו מאז ביקורכם האחרון: [קישור|לחצו כאן]. על מנת ליצור קשר עם העורך בדואר אלקטרוני: [קישור|לחצו כאן]. וכן הלאה והלאה בנוגע לכל הקישורים המופיעים במייל. --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] ו' בתמוז ה'תשע"ג 10:57, 14 ביוני 2013 (UTC)
 
=== בעיה באימייל ===
מאז החלה [[חב"דפדיה:פיתוח התשתית#התקלה הידועה|התקלה הידועה]] המייל שמגיע לתיבת הדואר נכנס כבר לא מקושר, אלא מופיעה הכתובת המלאה (כלומר, לא ניתן ללחוץ על הכתובת ולהתקשר אוטומטית, אלא צריך להעתיק את הכתובת ידנית). כך בכל מייל שמגיע מהאתר, גם באישור כתובת הדאוהאישית, וכדומה. • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • ג' באב ה'תשע"ג 03:15, 10 ביולי 2013 (UTC)
 
== מחיקת גרסאות מערכים ==
דרך למחוק גרסה מסויימת מערך. קיים בויקיפדיה ולא אצלנו, האם נדרש תוסף או משהו בסגנון? או שאיננו יודעים כיצד להפעיל את האופציה. --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] ו' בתמוז ה'תשע"ג 14:54, 14 ביוני 2013 (UTC)
 
== משוב על הערכים ==
'''משוב''', להוסיף בסיום כל ערך "משוב על הערך" שיעבור אוטומטי לדף שיחה. כמו בויקיפדיה--בברכה, '''[[משתמש:יצחק ב|יצחק]] - [[שיחת משתמש:יצחק ב|שיחת הגאולה]]''' 17:20, 25 ביוני 2013 (UTC)
:אם כבר עושים תבנית משוב, צריך שהיא תיראה נורמלי ולא כמו שם.  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  י"ז בתמוז ה'תשע"ג  •  17:35, 25 ביוני 2013 (UTC)
::מה כוונתך? --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] י"ז בתמוז ה'תשע"ג 22:18, 25 ביוני 2013 (UTC)
:::כפשוטו, בויקיפדיה זה לא נראה טוב, ואם אנחנו כבר עושים את זה, צריך גם שזה יראה מספיק טוב מבחינה ויזואלית, וגם שזה יזמין אנשים לכתוב שם. במקום לקרוא לזה 'משוב' אפשר לכתוב שם: "באם ידועים לך פרטים נוספים שאינם מופיעים בערך, נשמח אם תתרום לחב"דפדיה ותכתוב אותם כאן, ומתנדבים אחרים יכניסו אותם בגוף הערך", או משהו כיו"ב.  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  י"ז בתמוז ה'תשע"ג  •  22:47, 25 ביוני 2013 (UTC)
::::אבל משוב מתייחס לא רק לפרטים נוספים, אלא גם לפרטים שגויים,  לניסוח לקוי, להפרת זכויות יוצרים, למידע כפול, לא מובן וכן הלאה. המילה משוב עדיפה לדעתי. --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] כ"ד בתמוז ה'תשע"ג 10:59, 2 ביולי 2013 (UTC)
:::::משוב היא מילה לא מספיק עממית.  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  כ"ד בתמוז ה'תשע"ג  •  14:07, 2 ביולי 2013 (UTC)
::::::מה דעתכם על 'משוב ותגובות'? --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] כ"ה בתמוז ה'תשע"ג 05:17, 3 ביולי 2013 (UTC)
:::::::מתקדם, אבל צריך משהו יותר מזמין.  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  כ"ה בתמוז ה'תשע"ג  •  13:44, 3 ביולי 2013 (UTC)
::::::::אם יעלה רעיון יותר טוב, ניקח אותו. אגב, עד כה הדיון נסוב רק על הטקסט, אז אני מבין (בניגוד למשתמע קודם על 'וזואליות'), שאין לך ביקורת על העיצוב עצמו. --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] כ"ו בתמוז ה'תשע"ג 07:25, 4 ביולי 2013 (UTC)
:::::::::דוקא כן. גופן 'מרים' או 'לבנים' מעוך לא מזמין אף אחד (לפחות לא אנשים כמוני) לכתוב שם. זה נראה כאילו התיבה מיועדת למתכנתים או משהו...  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  כ"ו בתמוז ה'תשע"ג  •  12:20, 4 ביולי 2013 (UTC)
::::::::::בפרט הזה אני מסכים עם זוננשיין. • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • כ"ו בתמוז ה'תשע"ג 14:23, 4 ביולי 2013 (UTC)
:::::::::::תוכל לתת הצעה קונקרטית שנעביר למתכנת? --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] כ"ז בתמוז ה'תשע"ג 08:04, 5 ביולי 2013 (UTC)
===שבירה===
מצחיק שאתם מדברים כבר על הפרטים הקטנים והאם זה יהיה בפונט כזה או אחר, בזמן שהמתכנת המיוחל עדיין לא הופיע... סתם, זה פשוט גרם לי לחייך (פשוט זה מזכיר לי כמה מקרים של אנשים שנתפסו לפרטים בזמן שהחלק העיקרי לא היה מוכן)--בברכה, '''[[משתמש:יצחק ב|יצחק]] - [[שיחת משתמש:יצחק ב|שיחת הגאולה]]''' 18:28, 5 ביולי 2013 (UTC)
:אז כבר היה שווה. אם לא מתכנת, לפחות תכנונים ('תכנותים' במצוננת)... • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • כ"ז בתמוז ה'תשע"ג 18:32, 5 ביולי 2013 (UTC)
 
 
== אפשרות העריכה החדשה ==
 
האפשרות החדשה לעריכה בויקיפדיה, זה פשוט נפלא! צריך את זה גם פה... • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • כ"א באב ה'תשע"ג 20:22, 28 ביולי 2013 (UTC)
:מה זה?  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  כ"א באב ה'תשע"ג  •  21:40, 28 ביולי 2013 (UTC)
::זוננשיין, זה נקרא עורך חזותי, ועניינו שאפשר לכתוב באתר בדומה לוורד, מבלי שיהיה צורך לדעת את קוד ויקי, זה טוב בעיקר לחדשים ואנונימיים שיקל עליהם לתרום. שנוזעל, זה עדיין לא בשל, יש באגים וכו'. אני אישית מצאתי אותו מבלבל יותר ממועיל. חסר אופציות וכו'. אני מציע לחכות עוד כמה חודשים עד שיהיה בשל יותר. --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] כ"ג באב ה'תשע"ג 15:32, 30 ביולי 2013 (UTC)
:::סליחה שאני מטריד, אבל מותר לדעת מה קורה תכל'ס עם המתכנת והכתבה?  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  כ"ג באב ה'תשע"ג  •  15:41, 30 ביולי 2013 (UTC)
 
== ערך אקראי ==
 
אני חושב שהיה כדאי שהקישור 'ערך אקראי' בתפריט הניווט יעביר רק לערכים בני 6,000 תווים ומעלה. מה דעתכם?  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  כ"ג באב ה'תשע"ג  •  15:35, 30 ביולי 2013 (UTC)

גרסה אחרונה מ־21:41, 26 באוקטובר 2025

דף זה מרכז בעיות והצעות שונות לפיתוח התשתית הטכנולוגית של חב"דפדיה, כפי שעלו בדפי שיחה שונים. בבוא העת יועברו הצעות אלה למפתחי חב"דפדיה. הצעות שהועברו או טופלו ניתן למצוא בארכיונים.

תיבת ארכיון

כיתוב תמונה

12345678דיונים בהשהיה



מרחבים חדשים[עריכת קוד מקור]

כדאי להקים 2 מרחבים חדשים: א. מרחב פירושונים כמו שהוזכר למעלה (דהיינו "פירושונים:פלוני" במקום "פלוני (פירושונים)". - מכיל 500 דפים ולכן אם יבוצע יהיה צריך להרחיב בכמה חודשים את מיזם הערך ה-10,000. ב. מרחב מילון חסידי - מכיל 12 דפים ע"ע אבל חשוב. אשמח לתגובות חב"דפדים פעילים ‏ ♦ נכתב על ידי חב"דפדי פעיל (שיחה) • יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד • בשעה 11:32, י"ג בתמוז, ה'תשפ"ג (2 ביולי למניינם), ימות המשיח

כמות הערכים תרד פלאים, אבל אני בעד!!. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (11:47, י"ג בתמוז, ה'תשפ"ג).
חב"דפדי פעיל הוספת מרחב שם הינה פעולה קלה ופשוטה מאוד (יצרתי מרחב שם של פירושונים באתר ויקי אחר). צריך את מפעילי מערכת. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (15:46, י"ג בתמוז, ה'תשפ"ג).
התקנת מרחב חדש דורשת מתכנת. אתה הוספת באתר שכבר מותקנים בו המרחבים ולהוסיף אותם זה נתון לבחירתך. לפועל, משהו בסגנון של מרחב חדש לפירושונים כבר קיים בדף הפיתוח תחת הכותרת הרחבות. ● חלוקת קונטרסיםשיחהיחי המלך המשיח • י"ג בתמוז ה'תשפ"ג • 18:03, 2 ביולי 2023 (UTC)
חלוקת קונטרסים אין את האפשרות בניהול מרחבי השם?. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (18:11, י"ג בתמוז, ה'תשפ"ג).
אין דף כזה באתר. זה דף שנוצר כאשר מתקינים את ההרחבה הזו ● חלוקת קונטרסיםשיחהיחי המלך המשיח • י"ג בתמוז ה'תשפ"ג • 18:15, 2 ביולי 2023 (UTC)
מעניין למה בויקיפדיה הם לא עושים מרחב שם נפרד לפירושונים? שיעשיחה י"ג בתמוז ה'תשפ"ג 18:18, 2 ביולי 2023 (UTC)
גם שם היו על זה הרבה דיונים אבל גם אלו שלא רצו לשנות זה היה משיקולים צדדיים (כמות ערכים, כמות עריכות - יש שם תחרות וכו', להשאיר את המוכר), אצלינו אין סיבה שלא נוסיף מרחב או עכ"פ שיהיה אפשר להוציא את הפירושונים מ'ערך אקראי', לעשות בהם חיפושים וכד' ע"י התקנת ההרחבה שמופיעה בדף הפיתוח ● חלוקת קונטרסיםשיחהיחי המלך המשיח • י"ג בתמוז ה'תשפ"ג • 18:25, 2 ביולי 2023 (UTC)
בנוסף לזה שאצלנו כמות דפי הפירושונים מועטה לעומת ויקיפדיה (500 בלבד). כך שזה לא יזיק כמעט לכמות הערכים וגם לכמות עריכות (ממוצע עריכה לדף פירושונים הוא 2 לכל היותר) ♦ נכתב על ידי חב"דפדי פעיל (שיחה) • יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד • בשעה 20:35, י"ג בתמוז, ה'תשפ"ג (2 ביולי למניינם), ימות המשיח
גם הפניות לערכים נחשבות לערך, כאלה יש ה-מ-ו-ן. יש דרך ליצור מרחב חדש להפניות?. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (21:38, י"ד בתמוז, ה'תשפ"ג).
הפניה תקינה לא נחשבת לערך ● חלוקת קונטרסיםשיחהיחי המלך המשיח • י"ד בתמוז ה'תשפ"ג • 21:41, 3 ביולי 2023 (UTC)
חלוקת קונטרסים . בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (21:46, י"ד בתמוז, ה'תשפ"ג).
חלוקת, הבנתי והשתכנעתי, תודה.שיעשיחה י"ז בתמוז ה'תשפ"ג 21:37, 6 ביולי 2023 (UTC)
מבלי להוריד ח"ו ברמה של חב"דפדיה, בויקיפדיה חלק מהדפי פירושונים ארוכים יותר מהערכים... כך שאפשר להבין את אלו שלא היו מרוצים מהרחקת המרחב ב'ערך אקראי'. אגב שיע.ק, אם תוכל להוסיף בפסקת הרחבות אפשרות למשתמשים לסגור הודעה בראש הדף (https://www.mediawiki.org/wiki/Extension:DismissableSiteNotice) תודה! ● חלוקת קונטרסיםשיחהיחי המלך המשיח • כ"ט בתמוז ה'תשפ"ג • 15:26, 18 ביולי 2023 (UTC)
כמדומני שהעניין של הפירושנים נפתר כעת, לאחר התקנת ההרחבה Disambiguator. האם מישהו נתקל בדף פירושונים ב'ערך אקראי'? שיעשיחה ט' באב ה'תשפ"ד 16:16, 13 באוגוסט 2024 (IDT)תגובה
חלוקת קונטרסים יוסף בן מלמד האם לדעתכם עדיין צריך להקים מרחב חדש? שיעשיחה כ' בניסן ה'תשפ"ה 14:42, 18 באפריל 2025 (IDT)תגובה
אם זה לא יוצא בערך אקראי אז לדעתי אין צורך כרגע בעוד מרחב. אם יש - נכון להרגע - 763 דפי פירושונים, זה אומר שאחת ל-15 פעם צריך לצאת בממוצע דף פירושונים ולא יוצא... ● חלוקת קונטרסיםשיחהיחי המלך המשיח • כ"א בניסן ה'תשפ"ה • 22:10, 19 באפריל 2025 (IDT)תגובה
חוזר בי ממה שכתבתי למעלה, מהסיבה שעוד מרחב קצת יסבך את העורכים כאשר אין סיבה טובה לפתוח אותו במצב העכשווי. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (01:49, כ"ז בניסן, ה'תשפ"ה)

באג ברשימת הפניות כפולות או לא תקינות[עריכת קוד מקור]

ישנו באג ברשימת הפניות כפולות או לא תקינות המציג 14 הפניות שאינן כפולות ככפולות ו-6 הפניות בלתי קיימות כלא תקינות. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (17:13, כ"ה באייר, ה'תשפ"ד)

באג בהעלאת תמונות[עריכת קוד מקור]

לא ניתן להעלות תמונות, למרות היותן בעלי סיומות מתאימות (jpg jpeg), אזהרה בלתי־ידועה: "{"upload":{"result":"Warning","warnings":{"filetype-unwanted-type":["jpg",{"list":{"0":"svg","1":"pdf","2":"mp3","3":"mpeg","4":"ogg","5":"ogv","6":"oga","7":"flac","8":"opus","9":"wav","10":"webm","11":"mp4","13":"midi","14":"mid","15":"mpg"},"type":"comma"},15]},"filekey":"1bp3ti40dpgk.9z6qji.5759.jpg","sessionkey":"1bp3ti40dpgk.9z6qji.5759.jpg"}}".. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (01:31, ח' בניסן, ה'תשפ"ה)

יוסף בן מלמד, האם הבאג עדיין קיים? שיעשיחה י"ט בניסן ה'תשפ"ה 23:49, 17 באפריל 2025 (IDT)תגובה
אכן. -- נכתב ע"י מענדל סופר ששכח לחתום את שמו.
לא נתקלתי בזה, מי שנתקל בבעיה, בבקשה לשלוח לי במייל את התמונה הבעייתית. גוט מועד. שיעשיחה כ' בניסן ה'תשפ"ה 14:40, 18 באפריל 2025 (IDT)תגובה
ככל הנראה התקלה תוקנה. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (23:57, כ"ג בניסן, ה'תשפ"ה)

באג סטטיסטיקות[עריכת קוד מקור]

מיוחד:סטטיסטיקות לא עובד. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (01:35, כ"ג בניסן, ה'תשפ"ה)

באג העדפות[עריכת קוד מקור]

מיוחד:העדפות לא עובד. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (01:35, כ"ג בניסן, ה'תשפ"ה)

יוסף בן מלמד, אצלי עובד גם הסטטיסטיקות, אולי זה היה תקלה זמנית? שיעשיחה כ"ג בניסן ה'תשפ"ה 23:00, 21 באפריל 2025 (IDT)תגובה
העדפות וגם סטטיסטיקות עובד כעת. וואו גם מספר צפיות בערכים עובד, כל הכבוד לנוגעים בדבר!. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (23:52, כ"ג בניסן, ה'תשפ"ה)

הוספת דף מיוחד[עריכת קוד מקור]

הוספת דף מיוחד:שליחת הודעה המונית לצורך פתיחת רשימות תפוצה במדיה ויקי. בברכה. משתמש:מ. רובין - שיחה 17:23, 23 באפריל 2025 (IDT) מ. רובין אשמח לדוגמאות למה זה יועיל.... והאם זה לא יהיה פתח לניצול לרעה ולספאם. בויקיפדיה זה מותקן? שיעשיחה כ"ז בתמוז ה'תשפ"ה 19:34, 23 ביולי 2025 (IDT)תגובה

בויקיפדיה זה מותקן. ראיתי שאתה מקבל מזה הודעות בדף שיחה לגבי ה'טילדה הרביעית'. מ. רובין (שיחה | תרומות) 23:35, 23 ביולי 2025 (IDT)תגובה
ומה יהיה השימוש של זה אצלנו? שיעשיחה ט' באלול ה'תשפ"ה 17:41, 2 בספטמבר 2025 (IDT)תגובה
שליחת העלון של חב"דפדיה ועדכונים מהנעשה באתר, אם אני מבין נכון . . בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (18:19, ט' באלול, ה'תשפ"ה) 18:19, 2 בספטמבר 2025 (IDT)תגובה
אכן. מ. רובין (שיחה | תרומות) 10:50, 4 בספטמבר 2025 (IDT)תגובה

תקלה באתר הנייד[עריכת קוד מקור]

באתר הנייד הפסקאות לא נפתחות (לפחות אצלי) עם אפשר לטפל בבקשה. מנחם מענדל רושקניקוב - שיחה, 00:21, י' בסיוון, ה'תשפ"ה 00:21, 6 ביוני 2025 (IDT)תגובה

גם לי זה ככה. חב"דפדי גאולתי - שיחה, 15:58, י' בסיוון, ה'תשפ"ה 15:58, 6 ביוני 2025 (IDT)תגובה
טופל. תודה. שיעשיחה י"ט בסיוון ה'תשפ"ה 15:22, 15 ביוני 2025 (IDT)תגובה

הרחבה: כלי דיון לדפי שיחה[עריכת קוד מקור]

לשיע.ק שלום!, יצא לי לשחק בזמן האחרון עם ההרחבה DiscussionTools, ואני ממליץ בחום להתקין אותה באתר. זו תוספת רשמית של מדיה־ויקי, שבעצם מביאה לדפי השיחה סוג של "עריכה ויזואלית". מוסיפה כפתור "השב" ליד כל תגובה ומציגה את השיחות בצורה נוחה לקריאה, ותומכת גם בשליחת התראות למשתמשים שענו להם (מכיר את זה שאחרי שבוע אתה מגלה שמישהו ענה לך באיזה דף שיחה אבל לא תייג אותך ולכן לא שמת לב לזה עד עכשיו? זה כבר לא מהווה בעיה). זה משדרג את השימוש בדפי שיחה בצורה משמעותית, במיוחד עבור משתמשים מתחילים. בקיצור – שדרוג קטן שנותן חוויית שימוש הרבה יותר נוחה לכלל המשתמשים. ממליץ מאוד לשקול את זה.--~ חיים כ ~ - שיחה - יחי המלך המשיח! י"ח בתמוז 12:09, 14 ביולי 2025 (IDT)תגובה

שכחתי לכתוב את הדבר המרכזי - עם ההרחבה הזו לא צריך לחתום!!! --~ חיים כ ~ - שיחה - יחי המלך המשיח! י"ח בתמוז 12:24, 14 ביולי 2025 (IDT)תגובה

גם אני אתמול חשבתי על זה. מ. רובין - שיחה 14:36, 14 ביולי 2025 (IDT)תגובה
מ. רובין יצא לך להשתמש בהרחבה הזו? --~ חיים כ ~ - שיחה - יחי המלך המשיח! י"ח בתמוז 14:40, 14 ביולי 2025 (IDT)תגובה
כן, המכלול ובעוד הרבה אתרים. מ. רובין - שיחה 14:41, 14 ביולי 2025 (IDT)תגובה
יש אתר שזה מופעל בו כברירת מחדל? או שזה משהו שכל משתמש צריך לבחור להפעיל באופן אקטיבי? שיעשיחה י"ט בתמוז ה'תשפ"ה 15:58, 15 ביולי 2025 (IDT)תגובה
זה נראה הרחבה לא גאדג'ט ולכן זה ברירת מחדל. מ. רובין - שיחה 16:21, 15 ביולי 2025 (IDT)תגובה
במכלול זה מופעל כברירת מחדל, זוהי הרחבה רשמית ולא גדג'ט. ההתקנה של זה אמורה להיות די קלה (יחסית). פשוט להיכנס לתיקיית ההרחבות בשרת ולהוריד את זה מGIT (אם מותקן, אם לא אפשר גם ישירות), ואז להוסיף שורה בקובץ ההגדרות הראשי (LocalSettings.php). --~ חיים כ ~ - שיחה - יחי המלך המשיח! י"ט בתמוז 16:25, 15 ביולי 2025 (IDT)תגובה
שיע אני מתנצל שאני חופר, אבל מה הוחלט? להוסיף את זה לרשימת הפיתוח או לא? אולי גם באותו הזדמנות להוסיף את העיצוב ברירת מחדל לוקטור 2022?--~ חיים כ ~ - שיחה - יחי המלך המשיח! כ"ב בתמוז 14:00, 18 ביולי 2025 (IDT)תגובה
ביקשתי מהמתכנת להוסיף את זה. שיעשיחה כ"ב בתמוז ה'תשפ"ה 14:08, 18 ביולי 2025 (IDT)תגובה
ישר כח גדול! --~ חיים כ ~ - שיחה - יחי המלך המשיח! כ"ב בתמוז 19:28, 18 ביולי 2025 (IDT)תגובה
ייש"כ גדול. יש אפשרות לשנות בהעדפות אישיות למראה הקודם? פשוט נראה לי קצת מוזר ממה שהתרגלתי.. בברכה, מענדל סופרספר וסיפור 21:15, 19 ביולי 2025 (IDT)תגובה
מענדל סופר תלך להעדפות: מראה ותשנה שם לוקטור ישן, באופן אישי אני גם משתמש בעיצוב הישן מפני שהוא יותר קל לעריכה.--~ חיים כ ~ - שיחה - יחי המלך המשיח! כ"ג בתמוז 21:43, 19 ביולי 2025 (IDT)תגובה

לגבי ההרחבה, המתכנת ניסה ולא הצליח להוסיף אותה לעברית (בינתיים היא רק באנגלית). שיעשיחה כ"ז בתמוז ה'תשפ"ה 19:32, 23 ביולי 2025 (IDT) שְכּוֹיֶיח!. בוצע, ישר כוח גדול לכל העוסקים במלאכה! ~ חיים כ ~ - שיחה - יחי המלך המשיח! ו' באב 12:49, 31 ביולי 2025 (IDT)תגובה

זה נראה שההרחבה לא עובדת על תגובות שהם עם חתימה עם תאריך עברי בלבד, מתייג את שיע.ק--~ חיים כ ~ - שיחה - יחי המלך המשיח! ו' באב 12:54, 31 ביולי 2025 (IDT)תגובה
מה הכוונה? תוכל לתת צילום מסך או דוגמה? שיעשיחה ט' באב ה'תשפ"ה 15:53, 3 באוגוסט 2025 (IDT)תגובה
תגלול למעלה לפסקה הראשונה בעמוד, כל מי שחתם רק עם תאריך עברי לא עובד אצלו ההרחבה, וכל מי שחתם גם עם תאריך לועזי כן יש לו כפתור תגובה. ~ חיים כ ~ - שיחה - יחי המלך המשיח! ט' באב 19:17, 3 באוגוסט 2025 (IDT)תגובה
א. ישר כח שיע על התקנת ההרחבה. ב. עובד גם לבעלי תאריך עברי. ג. שיע.ק: בכל פעם שמושארת הודעה בדף שיחתי התחלת דף השיחה משתכפל באופן אוטומטי, יש לך מושג ממה נובע הבאג? . בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (19:17, ז' באלול, ה'תשפ"ה) 19:17, 31 באוגוסט 2025 (IDT)תגובה
@יוסף בן מלמד אולי תנסה לקצר את הפתיח לתוך דף אחר לדוגמא: משתמש:יוסף בן מלמד/שיחה. מ. רובין (שיחה | תרומות) 22:39, 4 באוקטובר 2025 (IDT)תגובה
@מ. רובין הבעייה היא שכך אין דפי תגובה (שזה למרבה האבסורד מה שגרם לתקלה) . בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (21:41, ד' בחשוון, ה'תשפ"ו) 21:41, 26 באוקטובר 2025 (IST)תגובה

עריכת דף שלם[עריכת קוד מקור]

לא תמיד עורך את כל הדף, לכאורה אולי רק בתצוגת מינרווה נויה / מכשיר נייד. אגב, לא ניתן להחליף בין תצוגת מחשב לתצוגת מכשירים ניידים בעיצוב הנ"ל. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (03:18, י"א באב, ה'תשפ"ה)