לדלג לתוכן

שיחת משתמש:המשתמש/הכוכבים של 770: הבדלים בין גרסאות בדף

הוספת נושא
מתוך חב"דפדיה, אנציקלופדיה חב"דית חופשית
תגובה אחרונה: 31 מרץ מאת המשתמש בנושא מחיקת הדף
אין תקציר עריכה
תגיות: עריכה ממכשיר נייד עריכה דרך האתר הנייד
 
(11 גרסאות ביניים של 4 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 8: שורה 8:
:::::::אם לעורך יש קאך בפרטי העניין, שיערב ויבושם לו - אם לא מפריע לא"א אחר (ומ"ש מהפניות מיותרות?)--בברכה, [[משתמש:מענדל סופר|מענדל סופר]] • [[שיחת משתמש:מענדל סופר|תיבת התלונות]] 23:57, 27 במרץ 2025 (IST)
:::::::אם לעורך יש קאך בפרטי העניין, שיערב ויבושם לו - אם לא מפריע לא"א אחר (ומ"ש מהפניות מיותרות?)--בברכה, [[משתמש:מענדל סופר|מענדל סופר]] • [[שיחת משתמש:מענדל סופר|תיבת התלונות]] 23:57, 27 במרץ 2025 (IST)
::::::::קאך בערכים שיש להם היתכנות לעלות למרחב הערכים ולא כאלו. אני חושב שהדיון פה מיותר מעיקרו. [[משתמש:מאיר דקל|מאיר דקל]] - [[שיחת משתמש:מאיר דקל|שיחה]], 00:01, כ"ח באדר, ה'תשפ"ה 00:01, 28 במרץ 2025 (IST)
::::::::קאך בערכים שיש להם היתכנות לעלות למרחב הערכים ולא כאלו. אני חושב שהדיון פה מיותר מעיקרו. [[משתמש:מאיר דקל|מאיר דקל]] - [[שיחת משתמש:מאיר דקל|שיחה]], 00:01, כ"ח באדר, ה'תשפ"ה 00:01, 28 במרץ 2025 (IST)
:::::::::אני בעד, רק שיחד עם ערך זה נמחק גם את הערך משתמש:חסיד של הרבי|מלחמתה של תורה ועוד כמה דפים דומים...--בברכה, [[משתמש:מענדל סופר|מענדל סופר]] • [[שיחת משתמש:מענדל סופר|תיבת התלונות]] 00:32, 28 במרץ 2025 (IST)
::::::::::אני בעד להשאיר את הערך במרחב האישי. אגב אני בעד שגם דפים כמו מלחמתה של תורה יהיו במרחב הראשי, בלי להקניט כמובן את מענדל. בברכה, [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|חב"ד בדרך לגאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|שיחה]] ~ [[יחי|'''יחי המלך המשיח''']]  00:48, 28 במרץ 2025 (IST)
==מחיקת הדף==
{{א|יוסף בן מלמד}} למה מחקת??? זה ערך במרחב האישי. בברכה, [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|חב"ד בדרך לגאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|שיחה]] ~ [[יחי|'''יחי המלך המשיח''']]  23:44, 29 במרץ 2025 (IDT)
:הוצבה תבנית למחיקה, דף מגוחך וחסר תוכן חיובי. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (23:47, כ"ט באדר, ה'תשפ"ה)
::{{א|יוסף בן מלמד}} מי הציב?? [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|חב"ד בדרך לגאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|שיחה]] ~ [[יחי|'''יחי המלך המשיח''']]  23:47, 29 במרץ 2025 (IDT)
:::מצטט ממענדל סופר: גם אם לא ראוי להיות במרחב הראשי, אני לא חושב שישנה בעי' מיוחדת עם תוכנו לגבי השארתו במרחב האישי. וכאלה דפים ישנם במרחבים אשיים לרוב, עיין קטגוריה:ערכים במרחב האישי.--בברכה, מענדל סופר • תיבת התלונות. [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|חב"ד בדרך לגאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|שיחה]] ~ [[יחי|'''יחי המלך המשיח''']]  23:48, 29 במרץ 2025 (IDT)
::::עניתי את תשובתי, ולא אמשיך. רק אציין שחלק מה'כוכבים' שהובאו בדף הם הומלסים וחולי נפש. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ [[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]] ~ (23:51, כ"ט באדר, ה'תשפ"ה)
:::::אם ככה, אז באמת עדיף לא לפתוח את הדף בזה לעריכה. תחסום את הדף. בברכה, [[משתמש:חב"ד בדרך לגאולה|חב"ד בדרך לגאולה]] ~ [[שיחת משתמש: חב"ד בדרך לגאולה|שיחה]] ~ [[יחי|'''יחי המלך המשיח''']]  23:54, 29 במרץ 2025 (IDT)
::::::כפי שכתבו כבר אחרים, למה משתמשים אחרים יכולים לכתוב כל שטות העולה בלבם, וכאן אני לא יכול לכתוב - בדף המשתמש שלי - על הכוכבים של 770. בין כך ובין כך, אבקש שתשלחו לי את תוכן הדף.--[[משתמש:המשתמש|המשתמש]] - [[שיחת משתמש:המשתמש|שיחה]], 13:02, ב' בניסן, ה'תשפ"ה 13:02, 31 במרץ 2025 (IDT)

גרסה אחרונה מ־12:02, 31 במרץ 2025

מה הפרמטרים הדרושים בשביל להיות 'כוכב'? מנדלבוים למשל, נכלל בהגדרה?--בברכה, מענדל סופרתיבת התלונות 15:44, 27 במרץ 2025 (IST)תגובה

דף מ-י-ו-ת-ר. למחיקה בהקדם. מאיר דקל - שיחה, 16:56, כ"ז באדר, ה'תשפ"ה 16:56, 27 במרץ 2025 (IST)תגובה
דף נצרך לדעתי. חב"ד בדרך לגאולה ~ שיחה ~ יחי המלך המשיח 22:35, 27 במרץ 2025 (IST)תגובה
גם אם לא ראוי להיות במרחב הראשי, אני לא חושב שישנה בעי' מיוחדת עם תוכנו לגבי השארתו במרחב האישי. וכאלה דפים ישנם במרחבים אשיים לרוב, עיין קטגוריה:ערכים במרחב האישי.--בברכה, מענדל סופרתיבת התלונות 23:26, 27 במרץ 2025 (IST)תגובה
כמו שכתב שלום עליכם, האלגוריתם של גוגל סורק את כל דפי חב"דפדיה ודפים שכאלו גם אם לא נמצאים במרחב הראשי, מצניחים את רמתה של חב"דפדיה לתחתית. מאיר דקל - שיחה, 23:43, כ"ז באדר, ה'תשפ"ה 23:43, 27 במרץ 2025 (IST)תגובה
אפשר להוסיף לדפים המוסתרים ממנועי החיפוש--בברכה, מענדל סופרתיבת התלונות 23:46, 27 במרץ 2025 (IST)תגובה
אם אתה מסכים עם העובדה שלא כדאי שהדף יוצג במנוע החיפוש, אז כדאי שהדף לא יוצג גם כאן, אין לנו צורך להסתיר סתם תוכן. מאיר דקל - שיחה, 23:53, כ"ז באדר, ה'תשפ"ה 23:53, 27 במרץ 2025 (IST)תגובה
אם לעורך יש קאך בפרטי העניין, שיערב ויבושם לו - אם לא מפריע לא"א אחר (ומ"ש מהפניות מיותרות?)--בברכה, מענדל סופרתיבת התלונות 23:57, 27 במרץ 2025 (IST)תגובה
קאך בערכים שיש להם היתכנות לעלות למרחב הערכים ולא כאלו. אני חושב שהדיון פה מיותר מעיקרו. מאיר דקל - שיחה, 00:01, כ"ח באדר, ה'תשפ"ה 00:01, 28 במרץ 2025 (IST)תגובה
אני בעד, רק שיחד עם ערך זה נמחק גם את הערך משתמש:חסיד של הרבי|מלחמתה של תורה ועוד כמה דפים דומים...--בברכה, מענדל סופרתיבת התלונות 00:32, 28 במרץ 2025 (IST)תגובה
אני בעד להשאיר את הערך במרחב האישי. אגב אני בעד שגם דפים כמו מלחמתה של תורה יהיו במרחב הראשי, בלי להקניט כמובן את מענדל. בברכה, חב"ד בדרך לגאולה ~ שיחה ~ יחי המלך המשיח 00:48, 28 במרץ 2025 (IST)תגובה

מחיקת הדף[עריכת קוד מקור]

יוסף בן מלמד למה מחקת??? זה ערך במרחב האישי. בברכה, חב"ד בדרך לגאולה ~ שיחה ~ יחי המלך המשיח 23:44, 29 במרץ 2025 (IDT)תגובה

הוצבה תבנית למחיקה, דף מגוחך וחסר תוכן חיובי. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (23:47, כ"ט באדר, ה'תשפ"ה)
יוסף בן מלמד מי הציב?? חב"ד בדרך לגאולה ~ שיחה ~ יחי המלך המשיח 23:47, 29 במרץ 2025 (IDT)תגובה
מצטט ממענדל סופר: גם אם לא ראוי להיות במרחב הראשי, אני לא חושב שישנה בעי' מיוחדת עם תוכנו לגבי השארתו במרחב האישי. וכאלה דפים ישנם במרחבים אשיים לרוב, עיין קטגוריה:ערכים במרחב האישי.--בברכה, מענדל סופר • תיבת התלונות. חב"ד בדרך לגאולה ~ שיחה ~ יחי המלך המשיח 23:48, 29 במרץ 2025 (IDT)תגובה
עניתי את תשובתי, ולא אמשיך. רק אציין שחלק מה'כוכבים' שהובאו בדף הם הומלסים וחולי נפש. בברכה, יוסף בן מלמד ~ יחי המלך המשיח! ~ (23:51, כ"ט באדר, ה'תשפ"ה)
אם ככה, אז באמת עדיף לא לפתוח את הדף בזה לעריכה. תחסום את הדף. בברכה, חב"ד בדרך לגאולה ~ שיחה ~ יחי המלך המשיח 23:54, 29 במרץ 2025 (IDT)תגובה
כפי שכתבו כבר אחרים, למה משתמשים אחרים יכולים לכתוב כל שטות העולה בלבם, וכאן אני לא יכול לכתוב - בדף המשתמש שלי - על הכוכבים של 770. בין כך ובין כך, אבקש שתשלחו לי את תוכן הדף.--המשתמש - שיחה, 13:02, ב' בניסן, ה'תשפ"ה 13:02, 31 במרץ 2025 (IDT)תגובה