לדלג לתוכן

מנחם מענדל מיידנצ'יק – הבדלי גרסאות

מתוך חב"דפדיה, אנציקלופדיה חב"דית חופשית
מ החלפת טקסט – "נולד לאביו " ב־"נולד ל"
תגיות: עריכה ממכשיר נייד עריכה דרך האתר הנייד
מ החלפת טקסט – "נשא את רעייתו מרת" ב־"התחתן עם"
שורה 7: שורה 7:
בבחרותו למד ב[[ישיבת חסידי חב"ד ליובאוויטש (צפת)|ישיבת חסידי חב"ד ליובאוויטש]], ולקראת שנת הלימודים [[תש"ס]] נסע ללמוד בישיבת [[תומכי תמימים המרכזית - 770]] במסגרת שנת ה'[[קבוצה]]'.
בבחרותו למד ב[[ישיבת חסידי חב"ד ליובאוויטש (צפת)|ישיבת חסידי חב"ד ליובאוויטש]], ולקראת שנת הלימודים [[תש"ס]] נסע ללמוד בישיבת [[תומכי תמימים המרכזית - 770]] במסגרת שנת ה'[[קבוצה]]'.


לאחר שנת ה[[קבוצה]] נשא את רעייתו מרת אפרת ובעידודו של ה[[שליח]] הראשי להרצליה, הרב [[ישראל הלפרין]] הם קבעו את מגורם בעיר [[הרצליה]] והחלו לעסוק שם ב[[שליחות]] באיזור התעשיה העירוני.
לאחר שנת ה[[קבוצה]] התחתן עם אפרת ובעידודו של ה[[שליח]] הראשי להרצליה, הרב [[ישראל הלפרין]] הם קבעו את מגורם בעיר [[הרצליה]] והחלו לעסוק שם ב[[שליחות]] באיזור התעשיה העירוני.


בנוסף לעיר הרצליה עוסק הרב מנחם מיידנצ'יק ב[[שליחות]] גם בכפר שמריהו, הסמוך לעיר הרצליה.
בנוסף לעיר הרצליה עוסק הרב מנחם מיידנצ'יק ב[[שליחות]] גם בכפר שמריהו, הסמוך לעיר הרצליה.

גרסה מ־22:58, 30 במרץ 2025

הרב מנחם מיידנצ'יק (שני מימין)

הרב מנחם מענדל מיידנצ'יק הוא שליח הרבי לאיזור התעשיה וההייטק בהרצליה פיתוח ולכפר שמריהו.

תולדות חיים

נולד לר' צבי הירש מיידנצ'יק (בן ר' שלמה מיידנצ'יק) בכפר חב"ד.

בבחרותו למד בישיבת חסידי חב"ד ליובאוויטש, ולקראת שנת הלימודים תש"ס נסע ללמוד בישיבת תומכי תמימים המרכזית - 770 במסגרת שנת ה'קבוצה'.

לאחר שנת הקבוצה התחתן עם אפרת ובעידודו של השליח הראשי להרצליה, הרב ישראל הלפרין הם קבעו את מגורם בעיר הרצליה והחלו לעסוק שם בשליחות באיזור התעשיה העירוני.

בנוסף לעיר הרצליה עוסק הרב מנחם מיידנצ'יק בשליחות גם בכפר שמריהו, הסמוך לעיר הרצליה.

בשנת תשס"ח, כאשר המצב הבטחוני בשדרות היה קשה הוא דאג להגיע לשם עם כמה מתושבי כפר שמריהו ולחלק להם מצרכים בסיסיים[1].

הרב מנחם מיידנצ'יק מפרסם באמצעי המדיה מדי שבוע סיכום שבועי משיחותיו הקדושות של הרבי.

את מקורביו הוא נוהג להביא מדי שנה לבית מדרשו של הרבי - 770 למשך מספר ימים. כחלק מתוכנית הנסיעה הם לומדים יחד ועושים סיור במקום.

מידי שבת מגיעה קבוצת בחורים מישיבת חח"ל צפת לעזרה בפעילות הבית חב"ד.

משפחתו

חתנו ר' אליהו בן אמוץ

קישורים חיצוניים

  ערך זה הוא קצרמר בנושא אישים. אתם מוזמנים לתרום לחב"דפדיה ולהרחיב אותו.

הערות שוליים