לדלג לתוכן

שיחה:רבי מנחם מנדל שניאורסון (אדמו"ר הצמח צדק) – הבדלי גרסאות

מתוך חב"דפדיה, אנציקלופדיה חב"דית חופשית
שלום (שיחה | תרומות)
אין תקציר עריכה
חסיד (שיחה | תרומות)
שורה 11: שורה 11:


ולהעיר, שזה הערך היחיד שהועתק כלשונו, אך יש ערכים נוספים כמו רבי לוי יצחק אבי אד"ש שהועתק שלא כלשונו, ועוד ואין לי הזמן לבדוק כעת. --בברכת דרכיה דרכי נועם, וכל נתיבותיה שלום. [[משתמש:שלום|שלום]] - [[שיחת משתמש:שלום|סוכת (שיחת) שלום]] 04:22, 4 באפריל 2010 (UTC)
ולהעיר, שזה הערך היחיד שהועתק כלשונו, אך יש ערכים נוספים כמו רבי לוי יצחק אבי אד"ש שהועתק שלא כלשונו, ועוד ואין לי הזמן לבדוק כעת. --בברכת דרכיה דרכי נועם, וכל נתיבותיה שלום. [[משתמש:שלום|שלום]] - [[שיחת משתמש:שלום|סוכת (שיחת) שלום]] 04:22, 4 באפריל 2010 (UTC)
:קישור זה חסום לי, למה כוונתך? אגב, ראה במוסף 'העסקנים', עיתון 'המבשר' פסח תש"ע שערכים שלמים ותמונות הועתקו מכאן (ביניהם מספר ערכים שנכתבו על ידי כותב השורות, ושמחתי לראות שיצירותיי מתפרסמים בהמבשר, רק חבל שללא שם...). מפני קדושת ה[[חול המועד|מועד]], '''[[משתמש:חסיד|חסיד חב"ד]] - [[שיחת משתמש:חסיד|שוחחו עימי!]]'''

גרסה מ־15:58, 6 באפריל 2010

נראה לי שאת הפסקה קבלת הנשיאות יש להעביר לערך חדש, היא תופסת המון מקום מבחי' פורפורציה. אפשר לצמצם את כל הפיסקא למספר שורות או קטעים.--Shalom 01:16, 25 בנובמבר 2009 (UTC)

להעביר לערך אחר, אין טעם. זה הרי שייך לאדמו"ר הצמח צדק בעצמו. מה שכן, אפשר לערוך ולתמצת יותר. --בהצלחה! חיים נהר (שיחה) 09:12, 25 בנובמבר 2009 (UTC)
לאחר זמן: עברתי על הכל ואין מיותר. צמצתי פסקאות ולדעתי עכשיו זה בסדר גמור. --בהצלחה! חיים נהר (שיחה) 09:37, 25 בנובמבר 2009 (UTC)


העתקות מחב"דפדיה

למה רק חב"דפדיה צריכים לשמור על זכויות יוצרים אבל אחרים המעתיקים ממנה לא?

ראו כאן מי העתיק ממי?

ולהעיר, שזה הערך היחיד שהועתק כלשונו, אך יש ערכים נוספים כמו רבי לוי יצחק אבי אד"ש שהועתק שלא כלשונו, ועוד ואין לי הזמן לבדוק כעת. --בברכת דרכיה דרכי נועם, וכל נתיבותיה שלום. שלום - סוכת (שיחת) שלום 04:22, 4 באפריל 2010 (UTC)

קישור זה חסום לי, למה כוונתך? אגב, ראה במוסף 'העסקנים', עיתון 'המבשר' פסח תש"ע שערכים שלמים ותמונות הועתקו מכאן (ביניהם מספר ערכים שנכתבו על ידי כותב השורות, ושמחתי לראות שיצירותיי מתפרסמים בהמבשר, רק חבל שללא שם...). מפני קדושת המועד, חסיד חב"ד - שוחחו עימי!